Jak snadno a rychle uvázat kravatu

Jak snadno a rychle uvázat kravatu

5
(1)

Umět uvázat kravatu patří mezi základní procesy, které by měl zvládat každý muž. Pokud vás čeká ples nebo jiná sešlost, na kterou potřebujete kravatu, nezoufejte. Naučit se v době internetu uvázat kravatu patří mezi jednoduché úkoly. Podívejte se, jak rychle a snadno kravatu uvázat během pár vteřin. Jakmile si tento postup zapamatujete, máte vyhráno. Následně je dobré si informace uchovat. Jestliže tak učiníte, vázání kravaty bude každým dnem pro vás snazší a snazší.

Jak uvázat kravatu?

U vázání kravaty se můžete setkat s nejrůznějšími typy uzlů. V následujících videích se podíváme na vázání uzlů Four In Hand, Windsor Full, Windsor Half a Pratt a jak uvázat kravatu v ruce. Chcete-li se ale zaměřit čistě jen na jeden uzel, pak by to měl být bezpochyby uzel Four In Hand.

Uzel Four in hand patří mezi ty vůbec nejzákladnější.

Pokud vám tedy postačí vázání jednoho uzlu, opravdu by se mělo jednat právě o tento. Konec konců si s jedním uzlem hravě vystačíte. Tento uzel se považuje za částečně asymetrický. Toto označení mu ovšem dodává na originalitě.

Uzel Four in hand je vhodný téměř ke každé košili. U košil je důležité se zaměřit na límec. Máte-li v šatníku košili s vykrojeným límcem, je dobré sáhnout po jiném typu uzlu. Jestliže ale pořizujete klasické košile, nemáte se čeho bát. Uzel Four in hand patří mezi základy, a tak je použitelný k většině košil.

Uzel Four in hand

Uzel Windsor Full

Uzel Windsor Half

Uzel Pratt

Jak uvázat kravatu v ruce

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak pečovat o kožené boty, aby vydržely několik let
Jak se zbavit nespavosti

Jak se vám líbil tento článek?

Čím víc hvězdiček, tím lepší

Průměrné hodnocení: 5 / 5. Počet hlasujících: 1

Zatím nehodnoceno, buďte první.

Podobné příspěvky